Fila Sko Pris 10001500 ieFCRgP

SKU0902606540
Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP
fila Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP Fila Sko Pris 1000-1500 ieFCRgP
Canada Kraft En Lav Hvete Barokk Brun sgR8wN6Y

Finn Oss

Sportsratt i edeltre, stilige fartsstriper eller sjakkrutet speil? Gjør MINI til din egen.

Av: ANETTE BASSO . Foto: Jæger sentrum

Mange MINI-kunder er ekstra opptatt av design. Enkelte mener de har så mye å velge mellom at ekstrautstyrskatalogen til MINI konkurrerer med IKEA-katalogen i tykkelse. Selger Erik Semb nikker bekreftende:

Bilselger Erik Semb skal sørge for at du kjører fra Jæger Sentrum med et smil ommunnen.

–Hos Jæger kan du tilpasse MINI etter din egen smak. Selgerne våre skal sørge for at du kjører herfra med et glis om munnen!

Nå har Jæger kampanje på Chilipakken (verdi kr. 34.200,-) til kroner 0,- ut mai.

Chilipakken er den største og viktigste utstyrspakken til Mini. Chilipakken gir topp komfort og kjøreglede, med delskinn, sportsseter, regnsensor, klimaautomatikk, hvite blinklys, høydejusterbart passasjer og førersete, kjørecomputer, lettmetallfelger, lyspakke, Exitementpakke, Mini Driving Modes, sportsratt i skinn, tåkelys, gulvmatter i velour og oppbevaringspakke, forklarer han.

–Hos Jæger er det å skreddersy bilen etter kundens behov en selvfølge, sier Erik.

–Vi har selvsagt standardmodeller til gode priser tilgjengelig til enhver tid, men vi ser at stadig flere av kundene våre har konkrete ønsker om å sette sitt personlige preg på bilen.

Sportsstriper på taket, lekre detaljer i krom –mulighetene er mange.

– En av de mest populære detaljene er det forkrommede eksosenderøret. Det gir en sportslig look, som viderefører arven til MINI som rallybil, forteller Erik.

– Vi synes det er ekstra gøy når kunder velger de tradisjonelle detaljene, som er karakteristiske for merkevaren MINI. Union Jack-flagget kan pryde både girspaken og sidespeilhus, og det sjakkrutede mønsteret er særlig populært, opplyser han.

VALGMULIGHETER: Det skal ikke stå på valgmulighetene når du skal skreddersy en MINI.

Det er ikke bare estetikk som er i førersetet når Jæger skreddersyr MINI etter kundens ønske. For mange er det de tekniske detaljene og kjørefølelsen som virkelig er interessante.

–Vi tilbringer alle en del tid i bilene våre. Kundene våre ønsker trygge løsninger som ivaretar sikkerheten på en smart måte. En MINI ivaretar den gode kjørefølelsen, og sikrer både fører og passasjer en komfortabel tur. De ser også etter måter å integrere smarttelefoner og tablets i bilen, både til viktige jobbsamtaler og for å underholde barna i baksetet. God lyd for musikkavspilling er også noe som mange prioriterer høyt, forklarer Erik.

3
mai
2017
Timberland Pro Kvinners Renova Uk 6dSpS2C
Bodø/Glimt

Bodø/Glimt har fått ny toppsjef. Det er bare å gratulere Frode Thomassen med jobben og ønske ham lykke til. Vi som hadde håpet å se en klubb i endring har imidlertid lite å glede oss over.

Innledningsvis: Frode Thomassen er helt sikkert en kjempekar, en dyktig byråkrat med mange gode sider. Kanskje han til og med var det eneste reelle alternativet som ny toppsjef i Bodø/Glimt.

Likevel: Dette er ikke en ansettelse som begeistrer. Dette er ikke ansettelse som forteller om et nytt styre som ønsker å ta klubben videre. Dette er en ansettelse som de fleste møter med et skuldertrekk.

Og det er synd. Jeg, og mange med meg, har jo håpet at valget av Hege Leirfall Ingebrigtsen som styreleder skulle gjøre noe med klubben, få den litt opp av dvalen og ut av vante spor. Ingen enkeltansettelse vil i så fall hatt større potensial for nettopp forandring enn å peke ut ny daglig leder i klubben.

Men her valgte man altså å hente inn igjen en tidligere styreleder som har vært en del av Aspmyra-kulturen i forskjelligefunksjoner i massevis av år. Styret i Glimt har ansatt mannen som ansatte direktøren han skal erstatte. Vi kan fleipe med gjenbruksbegrepet, men dette er bare nok et eksempel på at Glimt faktisk fortjener stempelet som gutteklubben grei – selv med masse damer i styret.

Etter nedrykket i fjor, med det dertil hørende spillet rundt styreleder Mads Torrissen, ble det mer og mer klart at dette også handlet om klubbens direktør. Sentrale folk i klubben så gjerne at Bjørn Tore Hansen fant motivasjon til å slutte sånn helt av seg selv.

Da det faktisk skjedde hadde man en gylden anledning til å ta grep om klubben og veiene videre – en anledning som heller ikke ble dårligere i og med at også markedssjefjobben brått ble ledig. Så når Hege Leirfall Ingebrigtsen og Glimt endret direktørtittelen til daglig leder og lyste ut denne jobben og markedssjefjobben samtidig, bar det bud om at man satt med planer om forandring.

Men neida, skulle det vise seg. Med Frode Thomassen får Bodø/Glimt en viderefører av Glimt anno jubileumsåret og årene før det igjen. Det er ikke det klubben trenger, spør du meg. Glimt trenger engasjement og begeistring, Glimt trenger åpenhet og tilgjengelighet.

Glimt trenger nye tanker og nye folk.

Revir

Entusiastdrevet friluftlivsbutikk med egen kaffekrok og galleri i hjertet av Oslo. Strålende beliggenhet nederst i Folketeaterpassasjen. To inn/utganger (litt som et revehi) en i ut i Storgata og en inn i passasjen. Like bak Marc Quinn´s Kate Moss-skulptur. Kom innom for fiskeskrøner, turtips, erfaringsutvikling over en nydelig kopp kaffe fra brenneriet De dype skoger.

Info

© 2018 Puma Roma Møre Og Lær Trenere TJFliMMh7
. Designet av John Harald Knutsson. Laget av Digital-Sikring AS